Mis deze events niet! Meer info

Vernissage Luc Wintgens

Geplaatst op 16 januari 2024

Wat een fijne avond!

Hoe heerlijk is het om samen met de kunstenaar zijn werk te aanschouwen? Kunst beleven is iets heel persoonlijk. Maar de ervaring wordt nog mooier wanneer ze gedeeld kan worden met mede-enthousiastelingen. Ik vind vernissages heerlijk.

Het werk van Luc wintgens nodigt uit tot nadenken. Wat is materie en hoe verhoudt ze zich tot de ruimte. De textuur is bijna plastisch. De verticaliteit ambieert grootsheid en staat in contrast met de bescheidenheid van de gebruikte materialen.

De werken stralen een zekere rust uit. Ze zijn.

Heb je deze vernissage gemist en wil je er volgende keer graag bij zijn? Schrijf je dan snel in op de nieuwsbrief. Ja, ik wil een nieuwsbrief

Tot volgende keer,

Kathleen